Oana Radu

Crede in tine si in Dumnezeu! Iubirea este raspunsul tuturor intrebarilor! Believe in yourself, have faith! Love is the answer !

Fashion poli ce?

Am vazut zilele astea la un post de televiziune o tanti nu dau nume fiindca nici macar nu stiu cum o cheama😆.🤣

Mai fratilor i se umflase vena la cap ca cum (cacofonie cu intentie) sa porti pantofi luciosi la rochie de rulex sau lurex si cum sa arati in  halul ala cu pantofi cu vedere la glezna ca barbat,  fiindca mafiotii nu se imbracau asa. (Am zis opaa daca da mafiotii ca exemplu….)

Una peste alta cine esti bre tanti si ce vrei de urlii la hainele si pantofii nostrii?

Tu sti cat am muncit sa le cumparam?🤣

Ce autoritate ai tu si vine te-a imputernicit pe tine sa urlii la geanta mea ca nu se potriveste cu pantofii? Pai daca ei se inteleg bine ce te bagi tu?

Oi fi tu vreo stylista sau stelista si poate ai autoritate in domeniu dar pentru mine domeniul tau nu conteaza si autoritatea ta este 0.

Daca vreau sa ies maine pe strada cu o oala in cap ies ca asa vreau si sa nu te prind ca urlii la oala mea(ca fac ciorba buna in ea) .😆

Fiecare este liber sa se imbrace cum simte  si cum ii face placere, exteriorul completeaza interiorul si toti suntem diferiti.

Vin unii sa ne spuna cum sa ne imbracam altii ne spun ce sa mancam, altii cum sa vorbim , cum sa ne pieptanam, cum sa ne comportam etc.  numai „Experti.”

Apoi vin altii sau tot ei si spun : „Be yourself!”

Sa nu ne mai lasam manipulati de oameni care vor doar sa isi faca reclama sa castige clienti, urland la hainele, parul si mancarea noastra🤣

Un comentariu la “Fashion poli ce?

  1. Poteci de dor
    4 decembrie 2019

    E plin de „specialişti” în toate domeniile. Dar pacă ăsta al modei dă pe-afară de ei.

Lasă un comentariu

informatie

Această înregistrare a fost postată la 4 decembrie 2019 de în ESEURI.