Oana Radu

Crede in tine si in Dumnezeu! Iubirea este raspunsul tuturor intrebarilor! Believe in yourself, have faith! Love is the answer !

Scrisoare către tine, dragă Femeie

 

femeia

Dragele mele, să nu vă fie rușine să gătiți.  Veți învața cu placută uimire,  că nu există bucurie mai mare , decat să vezi zâmbetul de pe chipul prietenului, soțului, când  iți  spune zâmbind cu tot sufletul- Mi-a placut mult! Și până la urmă cum spunea cineva- Frumusețea trece-Foamea niciodată 🙂

Nu voi ați ales să fiți femei,  așa că nu este drept să pretinzi respect doar fiindcă te-ai născut femeie .Respectul trebuie câștigat, respectă-te pe tine, pe celălalt și vei fi respectată.

Nici frumusețea fizică nu este meritul tău,  este al părintilor și al  stramoșilor tai.

Fi un Om frumos  și va fi meritul tău.

În momentul  în care cineva te rănește , în loc să îl învinovațești total,  întreabă-te sincer dacă ai făcut ceva care să determine acel comportament.  Răspunde-ți sincer si poate vei învața ceva despre tine, asimileză asta și vei fi mai puternică.

Femeia nu trebuie să lupte pentru a deveni egală cu bărbatul. Ea  s-a născut egală cu bărbatul.  Sunt complementari însă- femeia trebuie să fie caldură, blandețe, confort sufletesc iar bărbatul putere,   ocrotire și  stabilitate  .Bărbatul este precum temelia, structura unei case  iar femeia căldura care îmbracă acea casă- pereții .

Nimeni nu este obligat să iubească pe cineva,  tot ce poți face este să încerci să te faci iubită, să te iubești, să iubești .

Dragele mele, nu intrați în relații cu bărbați care au o altă relație. Statistic,  peste 90% din aceasta relații se destramă. Și chiar dacă nu se destramă, credeți că veți putea trăi în pace  pe termen lung, știind că ați întemeiat acea relație pe nefericirea altui suflet ?

Iubiți-vă, respectați-vă  și veți învața că meritați un bărbat doar al vostru,  care să vă iubească atât de mult,  încât să deveniți cea mai bună variantă a voastră.

Nu vă fie teama să vă desprindeți din relațiile umilitoare,  care scot tot ce este mai rău din voi, mergeți mai departe cu fruntea sus .

Nu lăsați trecutul să vă definească fiecare sfânt are un trecut și fiecare păcătos un viitor, învață din greșeli – mergi mai departe.  Pâna la urma sensul vieții este să învațăm,  să creștem și în ciuda tuturor problemelor să ne bucurăm că  trăim și că am fost binecuvântate cu acest minunat dar, darul  de a fi FEMEIE. 🙂

Reclame

3 comentarii la “Scrisoare către tine, dragă Femeie

  1. Poteci de dor
    4 iunie 2016

    Mi-o lipesc pe frigider, atât de mult mi-a plăcut! Mulţumesc!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

informatie

Această înregistrare a fost postată la 4 iunie 2016 de în ESEURI şi etichetată , , , , , .
%d blogeri au apreciat asta: